Ingenting er som en tur i regnet

Den friske, vakre høsten er her, og det er på tide å nyte de lune solnedgangene, de brennende fargene og lyden av regn. Hver årstid har sine gleder å bringe, og både i skogen og på fjellet er høsten sansenes årstid. Når lyngen og trærne skifter farge i forberedelse på vinter forandrer hele landskapet seg. Skyene åpner seg og vanner flora og fauna med friske dråper, og luften kjennes renset. Som Ylvis sier: there’s no such thing as bad weather, only bad cleather! Norske produsenter av fritidstøy er eksperter på norske forhold, og lar deg nyte årstiden til fulle.

Hytte, telt eller gapahuk

Det er ikke uten grunn at nordmenn er kjent for å “dra på hytta”. Det er en kjærkommen flukt fra hverdagens mas. Pulsen senkes, man tar seg tid til å lese bøkene som har ligget på nattbordet, går lange turer og kanskje et kaldt bad fulgt av badstu. Du trenger ikke eie for å ha det koselig – markedet for å leie hytter både av profesjonelle og privat bugner. Har du tenkt over at du kan leie hytte også på AirBnB? For de som liker å flytte på seg, eller elsker lyden av regndråper mot duken er telt eller gapahuk et perfekt alternativ. På fjellet er telt det naturligste alternativet, fordi det tåler både vær og vind, mens i skogen kan en presenning virkelig gi følelsen av nærhet til naturen.

Klassiske eller moderne hyttetrender

Det er fortsatt noen som foretrekker hytte uten innlagt vann og strøm, men for de som liker å føle seg som hjemme med moderne fasiliteter, finnes det supre alternativer både å bygge, kjøpe og leie. Laftet stil er en evig klassiker, men mange velger også moderne arkitektur med store vinduer, parkett og stilrene kjøkken. Mange lar hytta være hjemmet der de slår seg løs på innredningsfronten, nesten mer enn i hjemmet. Og hvorfor ikke? I tillegg til å være et sted å feriere og koble av, kan hytta også være et prosjekt som strekker seg over tiårene med nye detaljer, oppdateringer og ideer som settes ut i live. Ta med venner eller familie på dugnadsrunder som avsluttes med et godt viltmåltid!