Ditt drømme design

Et hus er ikke bare et sted med fire vegger, en dør og vinduer. Et hus er et hjem, det er der du og din familie bruker mesteparten av tiden. Et hjem skal være kjærlig, trygt og varmt – derfor er det viktig å tilpasse husets design. Interiør til hjemmet hat alltid hatt mye å si.

Flere undersøkelser har vist at interiør er med på å påvirke din psykiske tilstand, med de riktige fargene og det riktige designet så vil du føle deg mindre stresset, mer rolig og lykkelig mens du spaserer rundt i drømmehjemmet ditt.

Selv spesifikke farger kan få deg til å føle deg mindre stresset. Fargene en person er omgitt av kan ha en påvirkning på personens psykiske helse. Hos Familietapeter.no kan du finne alt du trenger for å begynne på ditt nye design.

Tips

Design trenger ikke å være dyrt og eksklusivt, du kan enkelt endre hele stuen din eller soverommet med enkle tips og triks. Design er en helhet, så du må tilpasse stort med smått. Start med å male veggene dine, velg gjerne farger som oransje og blått. Dette er farger som antas å være beroligende og øke energinivået ditt. Du kan deretter kjøpe inn tepper som har samme farge som veggen din, det gi rommet en bedre tilpassing. Kjøp inn dekor, alt fra store speil til små bilderammer. Speil reflekterer, og vil derfor få rommet ditt til å se større ut enn det den egentlig er. La speilet være stående på gulvet, enn hengende på veggen, dette gir best effekt. Når du skal handle inn dekor, så er det viktig at du tenker gjennom fargene. Alt skal passe sammen, så rommet føles som en helhet.