Hvordan markedsføre seg med design

En av de viktigste måtene for å bli kjent på er gjennom markedsføring. Det kan være annonser der man forteller hele omverden om sitt prosjekt eller å bruke internett til å hjelpe seg. Mange bruker sine kontakter og bekjentskaper rundt om i hele landet for å markedsføre seg. Men det kan også gjøres med noe så enkelt som design. Men design i seg selv er en komplisert sak. Så hvordan markedsføre seg med design slik at man kan få enda flere kunder?

Kampanjer

Å sette i gang en kampanje kan være det som skal til. Man kan for eksempel bestille reklameprodukter med eget trykk. Sjekk denne nettsiden https://www.nettavisen.no/forbrukslån/ med best betingelser på kreditt -og forbrukslån. Det kan være alt som skal til for å bestille de produktene man vil putte designet sitt på.

Eksempler på reklameprodukter

Det fins tusenvis av reklameprodukter og merchandises. Disse er utsøkte artikler å putte eget design på. Tenk på hva folk trenger i hverdagen; kaffekopper, penner, ryggsekker, nøkkelbånd og t-skjorter. Dette er bare noen av svært mange nyttige produkter folk setter pris på. Det kan virke som en usikker investering, men leser man nøye gjennom https://www.nettavisen.no/forbrukslån/, så ser man at risiko også skaper muligheter.

Levere ut firmagaver

En smart metode er å levere ut firmagaver. En plutselig gave i postkassen kan gi dine partnere (kunder og leverandører) en positiv overraskelse. Det kan være alt som skal til i en ellers travel arbeidsdag for å gjøre den litt enklere. Bare tenk på deg selv, liker du ikke å få gaver? Svaret er nok enkelt, og kanskje det vil føre til bedre omtale og mer oppmerksomhet.

Bruke riktig trykkteknikk

Når man legger på design til produkter, så må man tenke over hvilken trykkteknikk man bruker. Hvordan markedsføre seg med design er derfor avhengig av dette. Det kan være fordi en teknikk gir bedre resultat, eller at en annen teknikk er mer miljøvennlig. I de fleste tilfeller så vil økt ordre senke enhetskostnadene, noe som gjør at å bestille en ekstra reklameartikkel nesten ikke vil koste deg noe. Det fins mange trykkteknikker, slik som silketrykk, DTG og sublimering. Velg rett i din ferd med å finne ut hvordan markedsføre seg med design!