Hva har Foreo og redesign til felles?

Design er viktig i alle bransjer i dag, og selv på nett må man ta hensyn til design. Det er mange ting som gir et godt design, slik som estetikk, funksjon, brukervennlighet og gjenbruk. Foreo Luna er et skjønnhetsprodukt for sminke som har mange av de samme egenskapene.

Skal man redesigne så må man først gå i dybden for å finne tilbake til det opprinnelige utseende. Se for deg en stue med tapeter. For å fjerne tapetet må man først fjerne lister og bløtlegge tapetet med en rull. Slik er det med foreo også, for med rensende kremer har selskapet tatt verden med storm.

Hva gjør Foreo spesielle

Etter oppstarten i 2013 har allerede merket fått et fotfeste innenfor markedet. Det er spesielt rensebørster når man dypere inn i huden for å fjerne urenheter, kjemikalier, plakk og sminke. Foreo børster gir ansiktet en massasje med pulserende effekt.

Tilbake til stuerenovasjonen, vi ser fort fellestrekk med Foreo Luna børstene. Alt av møbler må fjernes først. Deretter bør hele stua vaskes ned. Det holder ikke bare å støvsuge og tro at det holder. Man må gå skikkelig til verks for å fjerne den gamle tapeten også. Deretter må man kanskje bytte panel og isolasjon. Dette forhindrer varmetap fra veggen og at kondens oppstår.

En hud som er skadet, vil være full av forurensning fra gammel sminke og støv. Med en børste fra Foreo Luna får man revitalisert huden i ansiktet.

Ikke best alene

Men selv Luna kolleksjonen fra Foreo står ikke opp uten hjelpere. Med produkter fra UFO-serien vil man få en varmebehandling som gir enda bedre resultat. Huden ser revitalisert og ung ut igjen. Føler man ser derimot trøtt og sliten, kan man bruke en kuldebehandling for et friskere uttrykk.

Snekkeren er i full gang med renovasjon av stua, og det er ikke uten grunn at resultatet er kjent for å bli bra. Han bruker nemlig alle de teknikker og verktøy han har lært å bruke gjennom mange år. Han følger med på design og interiør, og vet nøyaktig hvordan stua skal være. Slik at det kan bli et rom hvor alle trives i. Det er godt og varmt, og det er alltid frisk luft her.

Men det kan hende at han allerede har sett det alle andre har oppdaget. Nemlig at redesign både er nyttig og økonomisk. Han kunne redusere prisen på arbeidet fordi han benyttet seg av brukte materialer som har gjenbruks-garanti. Han forstod at det å rive ikke betyr å ødelegge. Han så det vakre i en moden frukt. Akkurat slik Foreo gjør den dag i dag.