Gjør deg klar for halloween!

Har du ditt kostyme planlagt?

Hvert eneste år kommer høsten inn som en farsott etter den deilige sommeren. I disse tider er det lite å se frem til, og den ene stormen hardere enn den andre treffer land. Samtidig blir nettene lengre og været kaldere. Det triste mørket slår inn, og det finnes få lyspunkt i hverdagen. Halloween er derimot en av de få tingene mellom sommer og jul som en faktisk kan se frem til. Denne gamle tradisjonen som har kommet inn nettopp som en høststorm fra USA har blitt meget populært her til lands, av mange grunner. Fester skal bli arrangert, og kostymer skal kåres. Ingen ønsker å være den som ikke møter opp med et kostyme, for her planlegges det av alle å virkelig kle seg opp. Spørsmålet er bare om du er klar eller ikke?

Mange alternativer å velge i

Der ute i de mange butikkene så finnes det nærmest ikke en eneste en som ikke ønsker å utnytte det faktum at det er Halloween. Denne kommersielle høytiden byr på mange festiviteter, men da kanskje aller helst klærne som vi kler oss opp i. Alle gode halloween forhandlere tilbyr et eller annet kostyme, uansett hvor sprøtt det måtte være. Du kan rett og slett kle deg opp som hva som helst i dag, noe som er det aller beste med halloween. I denne høytiden kan du enten leke at du er en helt du har ønsket å være hele livet, eller simpelthen ta den helt ut og prøve å være den mest morsomme i hele området. Enten du skal gå med barna rundt og naske, eller på en voksenfest, så er det derimot essensielt å ha et godt kostyme på seg som viser hvem du virkelig er. Det aller best er derimot at du kan skjule deg under kostymet, og kanskje til og med en ørliten dose sminke.

Smink deg selv skummel

Sminke er kanskje et begrep som har blitt brukt litt for aktivt om skjønnhet, for innen halloween, så handler dette i aller størst grad om å se så skummel ut som mulig. Dersom du skal bruke halloween sminke, så skal dette tross alt få deg til å mest sannsynlig se ut som et monster! Enten det er blodige streker, eller simpelthen åpne sår, så er regelen ofte at jo mer grotesk sminken er, jo bedre er det! Velg derfor å gå for sminke denne gangen, selv om du er mann til og med. Det kan virkelig være en oppgradering fra fjorårets kostyme. Enten det er barna eller kanskje en spesiell person du prøver å imponere, så er det kult med sminke uansett kjønn, og det løfte kostymet til det siste nivået du trenger for å se perfekt ut!